Syda şi iubita au aniversat un an de relaţie! Unde au sărbătorit

2 mai 2018 5:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au divorţat în urmă cu un an şi jumătate, dar niciunul nu pare că mai suferă după separare. Ea urmează să devină mamă pentru a treia oară cu noul iubit, mai tânăr cu 12 ani, iar el radiază de fericire la braţul fotomodelului Maria Grigoriu. Minivacanţa de 1 mai i-a prins pe cei doi îndrăgostiţi în Spania, unde au sărbătorit primul lor an de relaţie.

Cine credea că Bogdan Ionescu doar s-a refugiat după divorţ în braţele Mariei Grigoriu s-a înşelat! Iată, că cei dou au trecut de primul lor an de relaţie şi sunt foarte fericitţi. "Proumbeii" au petrecut câteva zile de vis într-o escapadă romantică la Barcelona. Au fost cazaţi la un hotel de cinci stele din apropierea celebrei plaje Barceloneta, unde o cameră porneşte de la 500 de euro pe noapte. Maria şi Bogdan s-au plimbat pe străzile oraşului şi au luat masa la restaurantele din centru. Cei doi au surpins fericirea lor în câteva imagini pe care le-au împărtăşit cu prietenii. 

Maria Grigoriu este un fotomodel cunoscut, dar la fel de știută este și în lumea bună a Capitalei. A avut relații amoroase cu bărbați potenți financia. Ea a devenit cunoscută după ce a realizat mai multe pictoriale pentru branduri celebre de haine, a apărut în câteva vidoclipuri și este imaginea unei clinici.

Mai multe