Tablou de familie! Adrian Mutu, fericit cu soţia şi bebeluşul nou-născut

15 aprilie 2017 14:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anul acesta Adrian Mutu va avea probabil cel mai frumos Paşte. Soţia lui, Sandra, a născut în Vinerea Mare şi deja şi-a intrat în rolul de mămică. Focasa brunetă a publicat o imagine emoţionantă cu ea în timp ce îşi alăptează bebeluşul la sân, iar soţul ei o răsplăteşte cu un sărut, fiind copleşit de imaginea cu cei doi.

Adrian Mutu se poate lăuda că are o familie frumoasă, în care de vineri şi-a făcut loc un nou membru. Fotbalistul a devenit tată de băiat şi dacă tânăra lui soţie experimentează în premieră acest rol, el este deja la al patrulea moştenitor. "Briliantul" mai are un băiat cu Alexandra Dinu şi două fetiţe cu Consuelo Matos.

Acum s-a echilibrat balanţa, căci Sandra i-a dăruit şi ea tot un băieţel, Tiago. Fericită, bruneta a publicat o imagine cu familia ei direct de pe patul de spital. Soţia lui Adrian Mutu a născut la o maternitate privată din Capitală, unde probabil va mai rămâne câteva zile până ce medicii vor decide că ea şi bebe sunt în siguranţă şi pot pleca acasă. Briliantul a început deja petrecerea de vineri, când şi-a chemat câţiva prieteni acasă. 

Mai multe