«Talismanele» lui Alin Oprea, cu burta pe carte la Londra

23 iulie 2017 20:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul trupei Talisman, Alin Oprea (45 de ani), şi soţia sa, Larisa, sunt fericiţii părinţi a doi copii care le moştenesc talentul. Mezinul Adrian (18 ani) are o voce de înger, iar Melissa (15 ani) cântă şi ea la mai multe instrumente, printre care tobe, pian şi chitară, dar este și o vocalistă extraordinară.

Soții Oprea şi-au înscris deja copiii la “RockSchool”, o prestigioasă şcoală muzicală din Londra, iar recent au avut un mare motiv de bucurie. Melissa a fost aleasă să promoveze şcoala și a realizat un filmuleţ de prezentare, în care cântă cu vocea, dar şi la mai multe instrumente.

“Nu vrem să-i îndepărtăm de România, dar, din păcate, nu avem de ales. Lipsa respectului faţă de valorile din ţară ne determină să găsim o cale mai bună pentru ei în UK”, a povestit, pentru Click!, liderul trupei Talisman. Solistul a mai povestit că fiica lui a muncit mult, dar a meritat. „Probabil contează şi educaţia şi mediul în care cresc, dar totuşi consider că foarte mult contează aluatul din care eşti făcut!”, a spus Alin Oprea la emisiunea “2K1!” de la Antena 1.

Mai multe