Tânăra suavă din Găgăuzia, care a amuțit juriul Superstar: "Habar nu ai cine ești. E cel mai mare DA pe care l-am dat vreodată"

15 octombrie 2021 23:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sensibilitate, carismă și voce cristal. Acesta a fost pachetul câștigător pentru Anastasia Chirillovskaia, o tânără din Comrat, Găgăuzia, care a cântat în ediția Superstar România, difuzată vineri seara, la PRO TV. Absolut fermecat a fost exigentul Carla’s Dreams, care a bombardat-o cu laude.

Anastasia Chirillovskaia a recunoscut că mama ei i-a descoperit și întreținut talentul pentru muzică, iar ceea ce a arătat pe scenă a fost de-a dreptul fără greșeală. Tânăra, care se pregătea să de Bacalaureatul în momentul audițiilor, a interpretat "Ocean Eyes", de la Billie Eilish, o melodie grea, pe care ea a cântat-o perfect. 

"Ai o voce fantastică! Eu am avut impresia că e înregistrare. Acum, dacă înregistrezi o piesă, o trimitem la radio, o punem pe Youtube, peste tot. Acum te-aș lua de mână și aș merge cu tine la studio, să înregistrezi niște piese", i-a spus Smiley, absolut fascinat.

Carla’s Dreams a vorbit la superlativ la adresa tinerei Anastasia și a apreciat modestia și inocența ei. "Anastasia, habar nu ai cine ești! Și asta este o chestie atât de drăgălașă, prețioasă chiar. E cel mai mare DA pe care l-am dat eu vreodată, într-un concurs, în viața mea", i-a spus Carla’s Dreams, care a ținut să o și îmbrățișeze.

Mai multe