Tania Budi, în brațele iubitului tinerel de Crăciun

27 decembrie 2018 8:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Crăciunul este despre dragoste, nu despre mâncare, susține sus și tare Tania Budi, care a petrecut sărbătorile în brațele iubitului tinerel cu care are deja o relație de un an. Blondina s-a fotografiat lângă brad, alături de bărbatul iubit și de câinele lor, singur martor la idila celor doi.

Tania Budi simte fluturi în stomac și demonstrează încă o dată că dragostea nu ține cont de vârstă. Blondina care peste doar două luni va împlini 51 de ani radiază de fericire, iar cel care o face să strălucească este un constănţean pe nume Marin Burcea. Tânărul este caporal în Legiunea Străină, acesta fiind şi motivul pentru care Tania face naveta pe ruta România-Franţa. Acum, cei doi au sărbătorit și Crăciunul împreună, fiind un moment în care au dat curs gesturilor tandre. Cei doi s-au fotografiat lângă bradul frumos împodobit, imagine în dreptul căreia Tania a notat cât este de importantă dragostea de sărbători.

Tania Budi s-a tatuat de dragul iubitului

Tania Budi s-a iubit cu bărbaţi celebri, dar de data aceasta s-a îndreptat către un tânăr cu o cariară militară. Marin Burcea este constănţean de-al ei, dar stă mai mult prin Franţa decât în România. Tânărul este caporal în Legiunea Străină, şef de echipă şi trăgător de elită. În această primăvară, vedeta a vrut să-i facă bărbatului iubit un adevărat jurământ de iubire și 

și-a desenat pe piele cuvântul "soul", iar Marin continuarea... "mate" (n.r. suflet pereche), semn că relaţia celor doi evoluează spectaculos. Tatuajul a fost făcut și ca un cadou pentru aniversarea tânărului.

Discretă cu viaţa personală, Tania a vorbit doar despre relaţiile pe care le-a avut  cu Lucian Viziru, în 2009, cu Dan Bittman, în urmă cu 22 de ani, şi cu designerul Cătălin Botezatu.

Mai multe