Tania Budi, schimbare de înfăţişare! Cum arată acum FOTO

20 martie 2015 13:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tania Budi (47 de ani) a vrut cu tot dinadinsul să facă o schimbare de look. De voie, de nevoie, cu sau fără dioptrii, mai nou vedeta preferă să poarte ochelari.

A simţit nevoia de ceva nou în viaţa ei! Recent, blonda şi-a surprins prietenii virtuali cu o schimbare de look: poartă ochelari în trend, cu o ramă neagră. Tania Budi a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva fotografii în care apare cu noul look.

Tania Budi, frumoasă la orice vârstă

Cum se menţine blonda într-o formă de invidiat? Tania Budi recunoaşte că are o genă bună, iar asta o ajută mult atunci când vine vorba de silueta ei. Nu e genul de femeie care să petreacă ore în şir pentru a se pregăti, înainte de a ieşi din casă. Însă Tania Budi a dezvăluit că nu mănâncă seara şi noaptea şi face mereu sport.

“La coafor mă duc numai când îmi vopsesc părul, îl fac acasă în rest. Aportul genei e considerabil. Sunt un om care îşi trăieşte viaţa natural, nu stau 2 ore în oglindă, sunt gata în 40 de minute, baie, păr, machiaj. Când nu am mai mâncat seara şi noaptea, s-a văzut. Plus sportul pe care îl fac săptămânal. Astă e secretul cel mai mare, nu mai mâncaţi seara şi noaptea”, a povestit Tania, pentru Click!

Vedetă de televiziune şi femeie de afaceri, Tania Budi a terminat Facultatea de Jurnalism şi a devenit cunoscută ca fiind prezentatoare în TVR. În prezent, Tania Budi deţine un club de noapte în Constanţa, de care se ocupă personal.

Mai multe