Tania Popa, dezvăluiri dureroase despre tatăl care a decedat. Bărbatul a băut antigel

28 septembrie 2019 22:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actrița Tania Popa a vorbit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa, atunci când la vârsta de 20 de ani și-a înmormântat tatăl. Invitată în cadrul unei emisiuni, Tania a dat detalii despre moartea neobișnuită a părintelui ei, care a băut antigel și a adormit, iar a doua zi nu s-a mai trezit.

Tania Popa și-a pierdut tatăl la vârsta de 20 de ani, pe când bărbatul avea doar 49 de ani, într-un accident nefericit care l-a omorât pe părintele actriței. Accidentul ar fi putut evitat din mai multe puncte de vedere, însă situația a făcut ca acesta să moară din propria greșeală. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii „Agenția Vip” despre întregul incident. 

Tatăl Taniei Popa a murit după un accident nefericit 

Tania Popa a povestit cum tătăl ei şi-a pierdut viaţa la vârsta de 49 de ani, pe când aceasta abia împlinise 20 de ani. Bărbatul a mers în locul din casă în care se găseau diferite sticle și borcane cu băuturi, printre care era strecurată și o sticlă de antigel. Fiind daltonist, bărbatul nu a observat că a luat recipientul greșit, cel de antigel, în loc de bautura pe care şi-ar fi dorit-o, şi a băut o cană dintr-aceasta. Imediat s-a culcat, iar atunci când s-a trezit, a murit, a explicat Tania Popa. Tatăl acesteia ar fi avut o şansă la viaţă dacă nu s-ar fi culcat, din spusele actriței. 

Tania face parte dintr-o familie numeroasă, însă a mărturisit că simte că aceasta este cuprinsă de un blestem: ,,În neamul tatălui meu parcă e un blestem. În mod special bărbaţii, aproape toţi, au murit. Unchii mei, soţii mătuşilor mele, bunicul...”, a spus ea pentru Antena Stars, potrivit Spynews

Mai multe