Tanti Prezentatoarea, sărbătorită de sute de fani ai Găștii Zurli

25 iulie 2017 14:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luni, 24 iulie, Mirela Retegan, creatoarea fenomenului național intitulat Gașca Zurli, a mai adăugat un trandafir în buchetul vieții. La 47 de ani a fost copleșită de emoții, căci peste 800 sute de fani i-au urat „La mulți ani”.

Chiar de ziua ei, Mirela Retegan, sau „Tanti Prezentatoarea” – așa cum o știu copiii și părinții, a preferat să muncească și să petreacă alături de admiratori. Luni, Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de animație pentru copii, a dat spectacol pe Litoral, la Teatrul de Vară din Jupiter. Show-ul, intitulat „Cinghilinghi”, s-a jucat cu casa de bilete închisă.

„Îmi doresc să construiesc în România cel mai mare parc de distracții pentru copii”

Peste 800 de copii și părinți i-au urat „La mulți ani” și unii i-au oferit flori, așa că Mirela nu va uita prea curând această aniversare cu totul specială. La spectacolul din Jupiter, Mirela i-a întâmpinat pe fani cu bomboane și zâmbete: „Când eram mici ni se spunea că trebuie să ne punem dorințele în gând. Eu nu cred asta. Cred că dorințele trebuie strigate cât mai tare, să audă toată lumea: părinții, prietenii, Dumnezeu, Universul. Eu, astăzi, îmi doresc să construiesc în România cel mai mare parc de distracții pentru copii - o Zurlandia în care să poată intra toți copiii din țară și să găsească multă iubire în «căsuța noastră mică» și fericită”.

A făcut un bilanț al realizărilor

La 47 de ani, vedeta a întocmit un top cu 10 cele mai mari realizări ale sale, pe care l-a publicat pe blogul personal: „De ziua mea, la ceas de bilanţ, iată topul cu cele mai importante 10 lucruri pe care le-am făcut până acum: 1. Am crescut un copil care ştiu sigur că o să fie un om frumos; 2. M-am lăsat de fumat; 3. Am reuşit să construiesc o relaţie frumoasă cu tatăl copilului meu; 4. Fac ceea ce îmi place; 5. Mi-am păstrat prietenii de-o viaţă în proporţie de 90%; 6. Am învăţat să-i deosebesc pe cei care mă iubesc de cei care doar mă plac; 7. Am construit Zurli, o lume care face mai frumoase vieţile copiilor din România; 8. Am clădit o echipă cu care pot să mut şi munţii; 9. Am învăţat să las treburile bărbăteşti-bărbaţilor; 10. Mă trezesc cu bucurie în fiecare zi şi ştiu că Astăzi este despre astăzi”.

Mai multe