Tatăl Gabrielei Cristea este grav bolnav: „Zilele mele sunt numărate”

16 noiembrie 2017 9:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tatăl Gabrielei Cristea trece prin momente foarte grele din cauza sănătății. Pe lângă singurătate, bolile îi provoacă multă suferință. A fost dinternat în spital pentru a șasea oară și se teme că zilele îi sunt numărate.

Tatăl prezentatoarei Tv este cardiac, suferă de diabet, iar în urmă cu un an, i-a fost amputat piciorul din cauza bolii care a avansat. În cadrul emisiunii „WOWbiz”, de la Kanal D, Eugeniu Cristea a mărturisit că în urmă cu două nopți, a fost internat în spital pentru a șasea oară într-o lună:

„Zilele mele sunt numărate. Am sunat de șase ori la salvare. Am sunat la salvare pentru că mă sufocam. Cam în cinci ore a venit. Poți să mori oricând. Am piciorul amputat, am diabet, sunt cardiac. Problemele cu inima le-am descoperit de vreo opt ani. am făcut cinci infarcturi”, a declarat tatăl Gabrielei Cristea la Tv. De asemenea, a mai menționat că în urma ultimului infarct, a stat internat trei săptămâni, timp în care a fost în comă.

Singurătatea îi acutizează starea precară de sănătate, deoarece simte că îi lipsesc soția, dar și fiica. Gabriela Cristea și tatăl său nu au o relație apropiată, nici acum, când Eugeniu Cristea este atât de bolnav. Controverse s-au creat și în ceea ce privește relația prezentatoarei cu mama sa, care a murit, întrucât nu a mers la înmormântarea acesteia.

Mai multe