Tatăl lui Dinu Maxer a murit! "Pleacă împlinit din lumea asta!"

13 ianuarie 2022 18:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dinu Maxer trece prin momente teribile! Tatăl artistului s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut joi, 13 ianuarie. 

Dinu Maxer este în doliu! Tatăl lui a murit după o lungă suferință. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 13 ani. Din păcate, boala a recidivat și a ajuns la spital luna trecută. Deși a sperat că se face bine, medicii nu l-au mai putut salva. Dinu Maxer a scris un mesaj emoționant pe Facebook, în amintirea tatălui său. 

"A fost până azi ... un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea sa le împărtășesc cu voi despre tatăl meu... Mi-l amintesc tinundu-mă de șaua de la bicicleta ...sau stând cu mine când studiam la acordeon...apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orga...a fost si dur cu mine in adolescenta cand ma pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina...mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurandu-se când devenisem cunoscut...dezamăgit ca am lăsat medicina, dar mulțumit ca eram fericit cu viata mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală - acesta a fost probabil cel mai.frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!", a scris Dinu Maxer pe Facebook.

"Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!"

Dinu Maxer a povestit cum tatăl său s-a luptat cu cancerul de-a lungul a mai multor ani. Anul acesta, bărbatul ar fi împlinit vârsta de 75 de ani. 

"Ne uitam mereu la meciuri impreuna! Aveam aceeași echipa favorita - Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech in 1996! În ultimii ani, mergeam la el și vedeam meciurile importante impreuna. L-am.vazut apoi dedicandu-se total celor doi frati ai mei - făcând și pentru ei tot ce putea...dovedindu-mi ca nu era doar pentru mine un tată perfect!

A fost un învingător! În 2007 a primit vestea ca are cancer de prostata! 11 ani mai tarziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul!

Apoi a venit Andreas in viata lui...a încercat sa fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice ora din zi sau din noapte...ii dădea dulciuri cand il lasam la el, spunandu-ne "Vreau sa-si amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolata!"

Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani...dar sunt convins ca pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței pe care ia vazut crescând!

Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!", a mai spus Dinu Maxer.

În decembrie, Dinu Maxer a declarat în exclusivitate pentru Click! că tatăl său a ajuns pe mâna medicilor. La acea vreme, acesta părea optimist și spunea că tatăl său este vindecat 100%.

„Trec printr-o perioadă mai grea cu tatăl meu. Îmi doresc să ne prindă sărbătorile cu bine, fericiți și sănătoși. Ne-am speriat! Acum 10 zile a venit să-l ia Salvarea! Nu e totul chiar bine, dar una peste alta e alături de noi și își pupă nepoții. Copiii nu îl văd foarte des e cam greu pe pandemie.

E staționar din punct de vedere al bolii, dar mai are căderi. În momentele alea intervine băiatul cel mare chiar dacă nu e medic practicant. Am învățat atâtea de când cu el și i-am manageriat boala. Pentru mine e o victorie fantastică că, după 14 ani de când a fost diagnosticat cu adenocarcionom de prostată, el este în momentul acesta vindecat. În proporție de 100 la sută e vindecat!", ne-a povestit Dinu Maxer în decembrie.

Mai multe