Tatăl lui Mitea s-a mutat din atelierul mizer! Unde locuieşte acum

3 noiembrie 2014 18:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

O viaţă a trăit în atelierul de cizmărie din Bucureşti. Vasile Mitea, tatăl fotbalistului Nicolae Mitea, a luat o decizie grea. În această dimineaţă, bărbatul şi-a strâns lucrurile şi s-a mutat la ţară, din comuna Dunăreni.

Vasile Mitea trăia în condiţii greu de imaginat. Tatăl fotbalistului locuia într-o cămăruţă insalubră pe care o folosea şi pe post de atelier. Luni dimineaţă, părintele lui Nicky Mitea şi-a strâns bagajele şi a ajuns la Dunăreni. L-au aşteptat surorile şi tatăl lui, iar bărbatul a fost extrem de emoţionat.

"Am plecat de aici când avea 14 ani. Acum vreau să-mi iau nişte păsări şi să-mi văd de treaba mea", a povestit Vasile Mitea la emisiunea " La Măruţă".

Fotbalistul i-a promit părintelui său că dacă va accepta să se mute la ţară îi va trimite lunar bani ca să se întreţină. Bărbatul a primit ajutor din partea celor cinci copii pe care îi are, dar patima pentru băutură a fost mereu mai puternică. Vasile Mitea neagă însă că ar fi alcoolic, dar nu recunoaşte nici faptul că Nicky i-a dat mereu bani.

Mai multe