Tatăl lui Salam a fost înmormântat. Manelistul și mama sa, marii absenți de la cimitir

1 septembrie 2016 14:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Salam trece prin clipe groaznice. După ce și-a înmormântat prima soție, în 2009, manelistul își conduce și tatăl pe ultimul drum, joi, 1 septembrie. Ion Stoian, părintele manelistului, a murit marți dimineață, 30 august, supă ce s-a luptat cu cancerul.

UPDATE: Afectat de pierderea tatălui său, Florin Salam a decis să nu participe la ceremonia de înmormântare. Nici mama sa nu a fost prezentă la cimitir, după cum informează AntenaStars. Ea a suferit recent un accident vascular cerebral, astfel că starea de sănătate nu i-a permis să-și conducă soțul pe ultimul drum.

UPDATE: Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Berceni 2. Acolo se află îngropată și Fănica, soția lui Florin, care a murit în 2009.

UPDATE: Florin Salam nu a participat la slujba din biserică. Apropiații lui au spus că acesta nu se simte bine și a rămas acasă.

UPDATE: Cortegiul funerar a pornit spre cimitir.

Toată familia a încercat să-l salveze pe bărbat, iar acesta a mers în Germania alături de fiicele sale, pentru a se opera. După intervenția chirurgicală din urmă cu o săptămână, pe drumul de întoarcere spre România, Ion Stoian a decedat.

La vila din Berceni a cântărețului s-a așternut nu doar un covor de flori și coroane, ci și de lacrimi și suspine. Numai mama lui Salam a lipsit de acolo, căci nici ea nu se află în cea mai bună condiție din punct de vedere al stării de sănătate. Femeia a suferit un accident vascular cerebral de curând și nu a putut participa la slujba de înmormântare, anunță Antena Stars.

Betty, fiica lui Florin, iubitul acesteia, surorile artistului, dar și Roxana Dobre, cea care i-a dăruit-o artstului pe micuța Jacqueline Maria, nu au lipsit și i-au adus un ultim omagiu capului familiei. Îndurerați, cu toții au purtat haine de doliu, iar durerea se putea citi pe chipul tuturor. Florin a încercat să-și ascundă fața sub o șapcă, iar Roxana și Betty au purtat ochelari mari de soare.

Mai multe