Tatăl lui Tudor Gheorghe a făcut pușcărie! Ce spune artistul despre asta

6 aprilie 2015 21:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tudor Gheorghe a vorbit despre perioada în care tatăl său a murit, într-un interviu realizat de Iuliana Marciuc. A doua zi după filmare, tatăl artistului avea să se stingă din viață.

Artistul a vorbit despre o perioadă „neagră” din copilărie, când tatăl său, Ilie Tudor, a fost închis. „Cel mai grav moment a fost arestarea tatii in '58... Intram în adolescență, perioada cea mai dificilă pentru un copil. A ]nsemnat să rămân al nimănui... Ăla a fost un moment care m-a marcat”, a mărturisit Tudor Gheorghe, pentru emisiunea „Destine ca-n filme”, care se difuzează marți (7 aprilie), la 21.00, la TVR 2.

Tudor Gheorghe a mai spus că tatăl său a fost bănuit de comuniști că ar fi fost legionar. „I s-a pus amprenta pe frunte: legionar. Tata nici nu știa ce-i aia. Probabil a devenit legionar în închisoare. Când a stat acolo cu somități marcante, cu oameni deștepti, cu personalități extraordinare”, a completat Tudor Gheorghe. „Am luat de la tata pierderea poetică, tata e un tip senzațional, poetic vorbind. El e un tip care merge pe drum și vine unul și-i spune: «Nea Ilie arde casa dumitale!» și el fluiera și zice: «Da? Fac mâine alta, nu-i problema!». Nu se grăbește, nu intră în panică”, a mai spus artistul.

Ca o ironie, a doua zi după ce artistul a acordat acest interviu (23 martie), tatăl său, Ilie Tudor, avea să se stingă din viață.

Mai multe