Tatăl Mădălinei Manole aruncă vorbe grele la adresa Silviei Dumitrescu și a lui Marcel Pavel

20 august 2016 0:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

La șase ani de la moartea Mădălinei Manole, tatăl ei face dezvăluiri senzaționale. După ce s-a contrat dur cu parapsihologul Lucian Iordănescu, după ce acesta din urmă a povestit că "Fata cu părul de foc" trăia cu frică și cu blestemul matern asupra sa, Ion Manole a trecut la colegii de breaslă ai regretatei sale fiice.

Rând pe rând, Luminița Anghel, Silvia Dumitrescu și Marcel Pavel au fost făcuți cu ou și cu oțet de bărbat, care a relatat întâmplări aflate de la alții, de la Mădălina sau la care a fost martor. 

Silvia Dumitrescu, bună prietenă de-a artistei care a murit chiar de ziua sa de naștere, a fost prima luată în colimator: „Silvia Dumitrescu s-a dat mereu drept cea mai bună prietenă a Mădălinei, dar nimeni nu întreabă dacă este chiar așa... Silvia a fost cea mai periculoasă și cea mai parșivă dintre toate. Era precum cameleonul. În față zicea că îi e prietenă, dar ea avea dușmănie pe Mădălina. Pentru că avea și de ce... Era frumoasă și suplă ca Mădălina? Avea vocea Mădălinei? A obținut ea vreun premiu ca Mădălina?", a declarat Ion Manole pentru ziarulring.ro.

Contactată de publicația amintită, Silvia a reacționat: "Susțin în continuare ideea că în ultimii ei doi ani din viața Mădălinei am fost mult mai apropiată de ea. Mădălina mi-a mărturisit că m-a admirat foarte mult și că mă știa de când m-am lansat. Am vorbit destul de multe lucruri cu ea și ne-am apropiat. Nu prea am fost împreună pe la concerte pentru că eu de obicei cântam cu trupele de băieți, cu folkiști și rockiști și nu prea ni s-au întretăiat drumurile. Nu vreau să-i răspund tatălui Mădălinei pentru că eu chiar n-am ce să discut cu acest om care, din păcate, nu se poartă ca un tată îndoliat. De dragul Mădălinei, mă abțin să comentez pentru că o respect foarte mult și pentru că am și suferit foarte mult când a plecat dintre noi. Nu vreau să răspund la asemenea provocări."

Și Marcel Pavel a intrat pe lista lui Ion Manole

La adresa lui Marcel Pavel, tatăl Mădălinei a fost extrem de dur. A povestit o întâmplare pe care i-ar fi relatat-o fratele Mădălinei. "Într-o seară, Mădălina l-a sunat pe Marian (fratele ei - n.r.) să-i spună că în timp ce stătea la rând să intre în scenă, a venit Marcel Pavel și i-a zis: «Fă, ia treci la coadă! Du-te la rând, că acum trebuie să cânt eu, că mai am și alt spectacol în altă parte!»... Așa, cu tupeu, cu fă... Mădălina a sărit, că nu suporta să-i vorbești așa, iar el i-a replicat: «Tu să nu vorbești, ai fost cine ai fost cât a fost Șerban Georgescu, acum să nu sufli în fața mea!». Asta se întâmpla în fața mai multor artiști. Doar câțiva colegi au fost corecți și s-au purtat respectuos cu Mădălina. Dintre bărbați, Aurelian Temișan și Adrian Enache s-au purtat mereu frumos cu Mădălina".

Cei de la ziarulring.ro l-au contatctat pe Marcel Pavel pentru un drept la replică. Artistul s-a declarat uimit și rănit de cele aflate. "Doamne ferește, niciodată nu s-a întâmplat ceea ce afirmă domnul Ion Manole! Nu-mi amintesc așa ceva. N-am avut niciodată vreo prietenie cu Mădălina, nici măcar numărul ei de telefon nu l-am știut vreodată. Nici măcar nu prea m-am intersectat în spectacole cu Mădălina. Dacă am vorbit de două ori în viața mea cu Mădălina... Nu-i cunosc familia și nu i-am văzut pe ai ei în viața mea. N-am absolut nicio legătură cu așa ceva! Dumnezeu să o odihnească pe Mădălina, părinții ar trebui să o lase să se odihnească! După șase ani, și prin absurd să fi fost așa, ce rost mai au toate aceste discuții?! E absurd!", a spus cântărețul.

Mai multe