Tatăl și nașul micuței Evelin, imagini de la maternitate

30 noiembrie 2015 17:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luni, 30 noiembrie, a venit pe lume fetița Andei Adam (35 de ani) și a lui Sorin Andrei (29 de ani), micuța Evelin. Aceasta s-a născut perfect sănătoasă. Emoțiile i-au copleșit pe cei doi proaspeți părinți, dar și pe nașul lor, Geørge, care a fost alături de ei, la maternitate.

Mai mult, acesta s-a pozat în incinta instituției medicale alături de tăticul Sorin Andrei și a publicat fotografia pe o rețea socială, împreună cu un mesaj special, dedicat finilor.

Ce le transmite Geørge noilor părinți

„Astăzi este o zi binecuvântată! S-a născut finuța noastră! La mulți ani, dragă Evelin! Să vă trăiască, dragilor, și să fiți fericiți și bucuroți în noua formulă! După cum vedeți pe fețele noastre, deși n-am băut nimic până acum, suntem foarte fericiți! De asemenea, vă urăm «La mulți ani!» tuturor celor care purtați numele de sfânt astăzi, inclusiv pentru finu’ Sorin Andrei, dar și pentru soția mea minunată (trăiască nașa) pe care o cheamă și Andreea”, a scris artistul pe profilul personal de pe o rețea socială.

Anda Adam a născut la o clinică din România

Deși se specula faptul că ar fi urmat să nască peste hotare, Anda Adam a ales o maternitate privată din România, Regina Maria. Aici a venit pe lume micuța Evelin, perfect sănătoasă și cântărind trei jilograme. Anda a născut în jurul prânzului, iar la scurt timp a declarat: „Este cea mai fericită zi din viața mea”.

Mai multe