Tăticul Smiley a dat din casă. «La prima băiță a lui Josephine am slăbit două kilograme»

30 august 2021 14:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

De șase luni de când a venit pe lume micuța Josephine, Smiley s-a transformat în tăticul perfect! El și partenera lui, Gina Pistol, gravitează non-stop în jurul micuței lor și nu a fost nevoie să apeleze deloc până acum la ajutorul părinților.

Smiley s-a specializat, mai nou, în schimbat scutece și biberoane. „Sunt foare rapid la schimbat biberoane, scutece, tot. Mi-e foarte ușor în postura de tătic. La prima băiță însă am slăbit vreo două kilograme. Acum mi-am intrat în mână. Pot să spun că sunt foarte îndemânatic. Începem diversificarea, are deja șase luni”, a povestit cântărețul, în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. 

Smiley este topit după Josephine și se declară un bărbat împlinit pe plan personal. „Nu-mi fac planuri pentru Josephine, îmi doresc doar să fie sănătoasă. Abia aștept să o descopăr. Mă simt fericit. Mai vreau să fac lucruri. Pe partea personală mă simt împlinit”, a mai spus acesta.

Citește și:

VIDEO Smiley a lansat o piesă dedicată fetiței sale: "Ai adus soarele cu tine, pentru noi este răsărit"

Smiley, primele confesiuni ca tătic: “Ginei nu i s-a dat nici o șansă să rămână gravidă”. Ce spune despre relația de cuplu

Mai multe