Tatoiu se ia de Pelinel: ''Te apuci de sex iepureşte, eşti zero''

21 ianuarie 2016 17:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel şi-a atras numai critici de când a anunţat la începutul lunii ianuarie că e gravidă, iar copilul ar fi al lui Cristi Borcea. Invitată joi (21 ianuarie) în emisiunea ''Star Magazin'', de la Antena Stars, Monica Tatoiu a dezvăluit că Valentina şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu, lucru care nu i-a picat tocmai bine viitoarei mămici.

Monica Tatoiu a fost prezentă joi în platoul emisiunii "Star Matinal". Femeia de afaceri este prietenă foarte bună cu Cristi Boureanu, de aceea şi-a permis să facă câteva mărturisiri despre relaţia acestuia cu Valentina Pelinel.

"Eram împreună la ski în Italia când şi-a rupt Valentina piciorul. Cred că pregătea Valentina chestia asta şi pe toţi ne-a lăsat mască. Eram pe pârtie eu cu ea şi o prietenă de-a noastră. A întors, a căzut şi din momentul ăla, în 24 de ore s-a rupt relaţia. De acolo a trebuit să plece la Bucureşti şi după în America pentru a se recupera. Dup-aia s-a rupt firul. Pentru mine a fost un şoc. N-am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi n-au copii. În momentul în care faci copii şi te apuci de sex iepureşte, eşti 0 din punct de vedere moral. Cristi este foarte bine acum, Laura e o fată excepţională", a spus Monica Tatoiu, la "Star Matinal".

Aceasta a mai adăugat: "Bărbatul meu nu s-a uitat la nicio muiere. A zis toate sunt la fel. Un bărbat care nu e convins că e mascul, trebuie să se comporte ca câinii în călduri. Ei nu sunt de vină, mi-e milă de ei. Ele sunt de vină. O femeie care sparge o casă şi se amestecă într-o relaţie, nu e ok. Dumnezeu leagă, omul n-are voie să dezlege, e păcat. Toate cuplurile construite fără să fie pe baze solide. Femeile imorale sunt răul acestei lumi. O femeie imorală, din punctul meu de vedere, nu e de încredere. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Nu e de ajuns să ai picioare frumoase, când deschizi gura trebuie să ştii să deschizi gura", a mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a mai declarat că a vorbit cu Valentina Pelinel în urmă cu două seri: ''I-am zis să uite că m-a cunoscut. Din moment ce o femeie este imorală  şl dă naştere unui bastard din egoism merită tot oprobiul lumii''.

După afirmaţiile Monicăi Tatoiu la adresa ei, Valentina Pelinel a reacţionat printr-un mesaj scris pe pagina personală de Facebook. Fanii virtuali au pus-o în temă cu declaraţiile afaceristei. Pelinel s-a rezumat prin a spune că nu are nimeni dreptul să o judece: "Nu merită efortul! Doamna Tatoiu să se analizeze pe ea şi apoi să-şi dea cu părerea. Nu este un exemplu".

Mai multe