Tavi Clonda exersează rolul de tătic oricând are ocazia! Fetiţa Oanei Roman l-a cucerit

13 noiembrie 2017 14:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mădălin Ionescu şi soţia lui, Cristina Şişcanu au organizat o petrecere cu 250 de invitaţi pentru fetiţa lor. Acesta este primul eveniment dat în cinstea ei după botezul care a avut loc în această vară. Părinţii micuţei şi-au aşteptat oaspeţii la un centru de evenimente din Pipera, unde au onorat invitaţia, nume sonore din showbiz: Oana Roman, Brigitte Năstase, Adelina Pestriţu, Liviu Vârciu. Cea care a atras cele mai multe priviri a fost fetiţa Oanei Roman, care nu s-a oprit o secundă din dansat.

Oana Roman a fost prezentă la petrecere alături de soţul ei, Marius Elisei şi de fiica Isabela. Oana a avut o apariţie spectaculoasă şi a optat pentru o rochie roşie şi pentru o pereche de cizme care îi acopereau genunchii. Prezenţa ei a fost umbrită de fiica sa, care a îmbrăcat o rochiţă foarte colorată, cu imprimeu floral. Isa a avut o ţinută de schimb, o rochiţă roz cu volane în care arăta precum o mică prinţesă din poveşti.

Fetiţa Oanei a dansat toată seara şi nu s-a dezlipit de ringul de dans. Un moment care i-a înduişoat pe invitaţi a fost cel în care soţul Gabrielei Cristea, Tavi, a cântat o melodie, iar fetiţa Oanei Roman l-a însoţit pe scenă şi s-a aşezat lângă el, ascultându-l cuminte. Tavi i-a zâmbit micuţei cu drag, iar Isa l-a privit cu atenţie. Atunci când a remarcat că fetiţa Oanei s-a aşezat alături de el, Tavi a spus invitaţilor "Am aici lângă mine o fată frumoasă". 

Seara a fost una plină de bucurie şi de zâmbete şi chiar un prilej de relaxare pentru unii dintre invitaţi. Liviu Vârciu a profitat de ocazie pentru a lua o pauză de la îndatoririle de proaspăt tătic şi a încărcat o fotografie de la petrecere pe contul personal al unei reţele de socializare, alături de un scurt mesaj. "În sfârşit linişte", a scris Liviu, dând de înţeles că acasă nu are parte de momente de relaxare din cauza bebeluşului său.

Mai multe