Tavi Clonda și Gabriela Cristea își sărbătoresc fetița cea mică: "Nu am cuvinte să exprim ce simt"

17 martie 2021 12:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (46 ani) și soțul ei, Tavi Clonda (41 ani), își sărbătoresc fetița azi, 17 martie. Iris, mezina lor, a împlinit 2 ani, iar cei doi soți s-au întrecut în mesaje emoționante.

”Iubita mea cea mică, Iris, împlinește azi 2 anișori! Cei 2 ani au fost o călătorie extraordinară și abia începe! A doua poză din această postare e prima poză cu Iris, postată la doar câteva zile de la naștere… Nu am cuvinte să exprim ce simt, probabil le voi așterne în următorul meu cântec pentru și despre copii! Iris, tati te iubește infinit!”, a scris Tavi Clonda pe Facebook.

”Îmi aduc aminte perfect totul… cum te așteptam nerăbdătoare să te sărut prima dată, să-ți simt mirosul și căldura ta, pe care nu am cum să le uit vreodată. Au trecut 2 ani de atunci, iar tu ne-ai luminat fiecare moment. Doamneee, atât de norocoasă sunt eu pentru că mi-ai oferit privilegiul să-ți fiu mamă și atât de mândră că îmi zâmbești în fiecare zi. Îți doresc să înflorești și să-ți trăiești destinul cu bucuria pe care o oferi. Victoria, mami și tati te iubesc! La mulți ani, floare de Iris!”, a scris și Gabriela pe conturile sociale. 

Citește și:

INTERVIU Gabriela Cristea, despre noua dietă, marea revenire la TV și secrete de cuplu: "Sunt soția aproape perfectă"

EXCLUSIV Gabriela Cristea, cel mai sincer interviu de Crăciun: "Meseria de casnică e cea mai grea din lume"

Mai multe