Tavi Colen, din nou în război cu Alin Oprea pentru Talisman! «Mi s-a părut infracțiune ce a făcut Alin!»

28 iulie 2021 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tavi Colen nu uită și nu iartă! Solistul de la Talisman a redeschis războiul cu fostul coleg Alin Oprea, la 15 ani de la destrămarea trupei Talisman! Tavi Colen face acuzatii dure la adresa fostului coleg, care și-ar fi însușit ilegal atât repertoriul, cât și numele trupei.

Alin Oprea și Tavi Colen nu au îngropat nici acum securea războiului, la mai bine de 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat. Tavi Colen a ieșit din nou la rampă cu acuzații grave la adresa fostului său coleg, Alin Oprea, din cauza căruia a rămas fără trupă și fără niciun fel de resurse financiare. „Cea mai mare durere a mea este că eu am căzut de undeva de sus. M-a durut foarte tare, am suferit, o perioadă de un an, aproape doi, nu vorbeam cu nimeni. Singura care m-a ținut așa, pe linia de plutire a fost Ema. Eu am căzut ca un bolovan”, a spus Tavi Colen, în emisiunea ”Xtra Night Show”

Tavi Colen: ”Nu ne împăcăm!” 

„Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, ia-ți-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram OK, puteam să o mai ducem”, a mai adăugat Tavi Colen.

Deși Alin Oprea a declarat că și-ar dori totuși o reunire a trupei Talisman de dragul vremurilor trecute, Tavi Colen nici nu vrea să audă de propunerea fostului coleg. „Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a mai adăugat artistul, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Citește și:

Tavi Colen dezgroapă secrete: "Ajunsesem să nu am bani nici de banane. Alin Oprea mi-a luat tot: viața, palmares, trupă"

Alin Oprea: ”Să fie sănătos!”

Acuzat de fostul său coleg că ar fi înregistrat numele Talisman la OSIM fără știrea acestuia, Alin Oprea a refuzat categoric să îi dea o replică lui Tavi Colen. „Să fie sănătos și să-i Dumnezeu tot ce-și dorește. Legat de acest subiect sunt în silenzio stampa din 2006 și așa voi rămâne în continuare”, a declarat Alin, în exclusivitate pentru Click.ro.

Atitudinea lui Alin Oprea șochează, căci la sfârșitul anului trecut acesta declara că el practic își dorește o revenire a trupei Talisman. „Mi-aș dori ca formația Talisman să sărbătorească 25 de ani existență în formula originală, care i-a adus gloria în anii ‘90. Cred că ar fi un gest de respect reciproc și de maturitate, de care fanii noștri s-ar putea bucura”, ne-a declarat la acel moment Alin Oprea.

Citește și:

Talismanii nu își vorbesc de 11 ani! Tavi Colen și Alin Oprea sunt certați după scandalul din 2006

Mai multe