Tenorul motociclist de la «X-Factor» a ajuns primar. Sergiu Braga a câştigat alegerile în Republica Moldova

1 iulie 2015 21:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

A rupt gura târgului, toamna trecută, la ”X Factor, a fost la un pas să câştige show-ul ”Moldova are talent” şi e un motociclist înrăit. De patru zile, tenorul Sergiu Braga se mai mândreşte cu o performanţă: a fost ales primar.

Sergiu (26 de ani) n-a reuşit să-i convingă pe juraţii emisiunii X Factor (Antena 1) că merită marele premiu de 100.000 €, deşi a interpretat dumnezeieşte piesa ”Nessun Dorma”, însă pe sătenii din satul lui natal, Ulmu (Republica Modova), i-a convins să-l voteze ca primar, duminica trecută. Candidatul PNL s-a instalat relaxat în fotoliul de edil-şef, după ce a obţinut 629 de voturi.

Nu mulţi ştiu însă că tenorul cu ochi albaştri şi înalt de doi metri are o poveste de viaţă cutremurătoare. Pe 2 aprilie 2011, în timpul unei curse ilegale cu motocicleta, pe şosea, el a suferit un grav accident, în urma căruia s-a ales cu picioarele rupte şi cu leziuni interne grave, fiind la un pas să-i fie amputate membrele inferioare. În cele trei luni de spitalizare, el a început să cânte. ”Piesa se numea «Mă doare» şi cu cât mă durea mai tare, cu atât cântam mai tare”, a povestit Sergiu.

Şi ei sunt edili-şefi cântăcioşi

Alin Nica, cel care în 2009 a ajuns în semifinala naţională Eurovision, cu piesa “Don’t leave“, este edilul-şef al comunei Dudeştii Noi (judeţul Timiş).Mircea Rusu, interpretul pieselor ”Iarba verde de acasă” şi  ”Omul bun şi pomul copt”,  este primarul comunei Band (judeţul Mureş).

Mai multe