Teo, scoasă din sărite de Mihaela Rădulescu: "Nu o recunosc"

7 aprilie 2015 18:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a provocat din nou un imens scandal după ce a publicat pe blogul personal o scrisoare în care îi numeşte pe cei din comunitatea gay "anormali". Nu doar cei care s-au simţit lezaţi de faptul că jurata de la "Românii au talent" i-a luat în colimator pe cei cu altă orientare sexuală au sărit să o condamne, ba chiar şi o colegă de breaslă. Teo nu a menajat-o deloc pe Mihaela Rădulescu şi a criticat-o dur.

Teo şi Mihaela Rădulescu au lucrat împreună şi de cunosc de mai mulţi ani. Prezentatoarea Kanald D nu a trecut cu vederea textul pe care jurata de la "Românii au talent" l-a publicat pe blogul ei şi pe care şi l-a asumat în totatlitate. Criticile nu au întârziat să apară.  

Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, scrie Mihaela, pe blogul său.

Mircea Solcanu şi Mircea Zara au pus-o imediat la punct pe diva de la Monaco şi au subliniat că scrisoarea este marketing. La fel de intrigată a fost şi Teo,

care este convinsă că altcineva este în spatele mesajului. "M-am revoltat şi mi s-a ridicat părul de bursuc pe ceafă. Am început să urlu, dar m-am uitat la Mircea Zara, care era mai calm aşa, şi el a zis că nu o recunoaşte. Nici eu nu o recunosc. Noi trei lucram împreună în 1994. Nu e ea! Cine ştie ce o mânca. Oare mi se pare mie că nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă", a spus Teo la emisiunea ei.

Şi Răzvan Ciobanu o critică pe Mihaela

Designerul Răzvan Ciobanu s-a declarat ofensat de afirmaţiile Mihaelei Rădulescu referitoare la homosexuali. "Nu ar trebui să oblige pe nimeni să-i privească ţâţele sau labiile", a spus creatorul de modă.

Mai multe