Teo și-a dat chiloții jos în emisiune! «Asta înseamnă să ai mândrie»

23 mai 2016 20:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv. Vedeta își practică meseria de ani buni, iar în tot acest timp a reușit să câștige un public fidel.

Indiferent pe ce canal de televiziune ar apărea, Teo are propria ei audiență. Cu toate acestea, nici telespectatorii care o urmăresc negreșit nu s-au așteptat la gestul pe care l-a făcut prezentatoarea în ediția de luni (23 mai) a emisiunii.

Teo a purtat o rochie până la genunchi, iar sub ea, o pereche de colanți. Surpriza a fost faptul că, peste colanți, prezentatoarea a tras o pereche de chiloți, înainte de a intra în emisie. Aceasta a vrut să amintească de ținutele inedite purtate de vedete la concertul „Forza Zu”, așa că s-a lăsat filmată cu chiloții respectivi la vedere.

Colegul ei de emisiune, Bursucu’, care purta și el lenjerie intimă peste pantaloni, a izbucnit în râs când a văzut-o pe Teo dându-și lenjeria intimă jos. „Se pot folosi și pe post e sutien. Asta înseamnă să ai mândrie, să poți să-ți dai chiloții jos fără să-i fi pus”, a comentat prezentatoarea. 

Mai multe