Teo Trandafir a ajuns să stea cu chirie cu fiica ei

14 octombrie 2017 13:39   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teo Trandafir, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare Tv, și fiica sa, Maia, au decis împreună să facă o schimbare radicală în viața lor, așa că s-au mutat cu chirie. Acum, cele dou își împart treburile cascnice și se înțeleg de minune.

Teo a mai vorbit și cu alte ocazii despre strânsa relație mamă-fiică pe care o are cu Maia, fata adoptată, iar prezentatoare a devenit cu atât mai apreciată datorită mărinimiei și a firii sale plăcute. Toți apropiații prezentatoarei au numai cuvinte de laudă despre ea, așa că nu e deloc greu să ne imaginăm cât de mult s-a atașat Maia de femeia care i-a devenit în scurt timp o mamă devotată și iubitoare.

„A fost prima și ultima casă pe care am văzut-o. Am văzut-o, am contactat proprietarul și am luat-o. Aici trăim. Nu vreau să miroasă a ceapă în casă, așa că nu prea mai gătesc. Noi nu prea ieșim din casă”, a dezvăluit Teo Trandafir la Kanal D.

Cum în toate cazurile în care are de luat o decizie importantă, și de această dată Teo s-a consultat cu fiica ei, iar decizia a fost unanimă: „De când am intrat, mi-am dat seama că aici va fi acasă. Adică, mă așteptam să fie o casă rigidă, dar e chiar o casă călduroasă, primitoare și mi-a plăcut foarte mult.”

În plus, Teo și Maia preferă să stea departe de conexiunile wifi de Internet: „Ne cam fură...ți pe una, și pe cealaltă. Am zis că ce avem pe telefon ne ajunge.”

Mai multe