Teo Trandafir a răbufnit în direct! Bianca Rus a jignit-o, iar prezentatoarea i-a răspuns pe măsură

2 decembrie 2021 21:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momente tensionate joi seară în platoul emisiunii moderate de către Teo Trandafir! Cea care a reușit să o enerveze la culme pe prezentatoare și să o facă să își piardă cumpătul a fost Bianca Rus, invitată în platou.

Teo Trandafir a răbufnit în direct din cauza unei afirmații făcute de către Bianca Rus. Invitată în platoul emisiunii prezentate de Teo, artista nu a acordat suficientă atenție cuvintelor alese și a deranjat-o teribil pe interlocutoarea sa. 

De la ce a pornit conflictul? Bianca Rus i s-a adresat lui Teo folosind apelativul "mătușică". Mai mult, a reptat și formula de adresare "doamna Teo", iar prezentatoarea a taxat-o dur. „Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă", i-a spus Teo Trandafir, în direct.

Bianca Rus, transformare radicală de look

În anul 2018, Bianca Rus divorța de cel cu care se căsătorise. Despărțirea a fost una dureroasă pentru artistă și a determinat-o să facă schimbări radicale în viața sa. Un an mai târziu, Bianca a trecut pragul unei clinici și a decis să treacă printr-o intervenție chirurgicală care i-a modificat semnificativ opinia pe care o avea despre propria persoană. Și-a micșorat stomacul și a reușit astfel să slăbească nu mai puțin de 60 de kilograme! 

Mai multe