Teo Trandafir, cu faţa umflată la emisiune

26 ianuarie 2016 12:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teo Trandafir şi-a îngrijorat luni fanii când le-a arătat imagini şocante cu ea în care apare cu faţa tumefiată. Prezentatoatea tv şi-a asigurat publicul că în ciuda aparenţelor, se simte bine şi îşi va reveni complet în următoarele zile.

Teo Trandafir a povestit că vineri seară ( 22 ianuarie), imediat după emisiune, şi-a făcut o intervenţie chirurgicală la măseaua de minte. Ea şi-a asigurat fanii că este foarte bine, deşi imaginile cu ea cu faţa umflată tindeau să indice exact invers.

"Am o toleranţă uriaşă la durere. Medicul chiar mi-a spus că dacă ar avea numai pacienţi ca mine ar fi perfect. Am şi eu temerile mele. Îmi era o frică să nu mă doară locul. Spre marea mea satisfacţie, am avut doar o umflătură, normală am înţeles pentru trauma prin care am trecut. Aveam de fapt o caramea mai mare în gură”,  a spus amuzată Teo Trandafir la Kanal D. 

Vedeta a anunțat de săptămâna trecută că va trece printr-o nouă intervenție medicală. Ea a suferit de dureri de dinți insuportabile în ultimul timp, iar soluţia era să se opereze pentru a-și rezolva problemele stomatologice. 

Mai multe