Teo Trandafir, de ce a divorțat de ambii soți. Ce spune despre bărbatul din viața ei

18 noiembrie 2020 12:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teo Trandafir (52 de ani) a dezvăluit, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, de ce a luat decizia de a divorța de ambii soți. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că există un bărbat în viața ei în acest moment, dar nu a vrut să ofere mai multe detalii.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Între anii 1990 și 1996, vedeta de televiziune a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir, iar în anul 2012, aceasta a fost căsătorită timp de șase luni cu jucătorul de rugby Constantin Iosef.

Vedeta a dezvăluit că instalarea autorității în relația de cuplu a fost cea care a făcut-o să ia de fiecare dată decizia de a divorța. Teo a mărturisit că este o fire mai libertină, care nu agreează impunerea unor restricții într-o relație.

”Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine.

Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ți-e calea. Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”, a declarat vedeta în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Citește și:

Constantin Iosef: "Îmi dădusem seama cine este cu adevărat Teo"

Teo Trandafir: ”Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea”

Întrebată dacă este într-o relație în momentul actual, vedeta a dat de înțeles că există un bărbat în viața ei, însă a evitat să ofere mai multe detalii.

,,Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu îmi place să fiu singură în sensul ăla. (…) Să fie independent, să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă”, a mai spus Teo.

Mai multe