Teo Trandafir, reacție emoționantă după moartea Cristinei Stamate: „Doamne, te rugăm...”

27 noiembrie 2017 11:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Personalitățile culturii românești se sting una după alta! Nici bine nu s-a liniștit suferința după pierderea Stelei Popescu, iar o nouă veste cruntă continuă să ne întristeze. Cristina Stamate a încetat și ea din viață, la doar câteva ore după înmormântarea Stelei Popescu.

După ce a fost internată în stare gravă la Spitalul Floreasca, chiar în ziua în care Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuința sa, Cristina Stamate s-a stins și ea. Toți cei care au cunoscut-o pe artistă au impresia că trăiesc un coșmar. Două personalități care și-au pus amprenta asupra lumii teatrului și filmului românesc, au plecat dintre noi.

Teo Trandafir, care a avut șansa de a le întâlni pe cele două actrițe talentate, a transmis pe contul său de Facebook un mesaj emoționant, plin de tristețe și de neputință, în același timp: „Doamne, te rugăm, mai lasă-ne stelele!”.

Stela Popescu (81 de ani) și Cristina Stamate (71 de ani), într-adevăr două stele ale culturii românești, au plecat parcă prea repede dintre noi, lăsând în urmă multă suferință.

Mai multe