Teo Trandafir și tatăl ei, pentru prima dată la tv împreună

16 mai 2016 18:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Teo Trandafir și Ion Uță, tatăl ei, au avut o relație rece pentru mai mulți ani, dar aceștia s-au împăcat în urmă cu trei ani, când vedeta tv a îngropat securea războiului. Acum, moderatoarea i-a cerut sfatul expert părintelui său, în legătură cu scandalul care de ceva vreme a trezit mari semne de întrebare cu privire la siguranța din spitale.

Ion Uță, tatăl moderatoarei, a fost invitat să intre în direct pentru a discuta cu fiica lui despre scandalul dezinfectanților diluați, întrucât acesta este medic pediatru și cardiolog. Astfel, doctorul nu s-a rezumat doar la a vorbi despre profesia sa, ci a dat câte ceva și din casă.

"Strângeai mucurile de țigară de pe jos și le băgai în gură. Eu jucam table și nu eram atent sută la sută la tine", a început Ion Uță mărturisirile. Despre legătura care îl leagă de fiica sa, acesta a spus: "Avem o relație de dragoste cum nici nu s-a mai pomenit până acum și nici nu se va mai pomeni, iar conflictele sunt unele inerente între generații. Dragostea noastră este una adevărată. "

Nici Teo nu a rămas datoare și a spus că tatăl său este cel mai bun medic pediatru pe care l-a întâlnit vreodată, care practică această profesie înainte ca ea să se nască și care i-a insuflat meseria pe care și ea ar fi trebuit să o moșteneaască, dacă nu ar fi ales televiziunea. Mai mult, vedeta a mărturisit că-l iubește pe părintele ei.

Teo Trandafir s-a împăcat cu tatăl ei în iulie 2013, după ce nu și-au vorbit sau văzut timp de mai mulți ani. Aceasta a ales să ia acea decizie, deoarece tatăl ei, doctorul Ion Uţă, nu a păstrat discreţia în anumite momente sensibile din viaţa ei.

Mai multe