Ți-o amintești de la “Abracadabra”? Alina Eremia a împlinit vârsta de 25 de ani

14 decembrie 2018 18:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Eremia împlinește pe 15 decembrie vârsta de 25 de ani. Fosta actriţă din serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, solistă în LaLa Band şi ex-jurată la “Next Star”, a avut o copilărie senzaţională, mai ales de când şi-a început cariera muzicală şi a participat la “Eurovision junior”. Copila de atunci este acum o adevărată bombă-sexy, care scoate hituri pe bandă rulantă.

Alina Eremia s-a făcut remarcată în 2011, odată cu lansarea grupului de succes LaLa Band şi a serialului “Pariu cu viaţa”. Atunci solista a făcut furori datorită pieselor interpretate, de multe ori în duet cu Dorian Popa, dar şi datorită scenelor de dragoste filmate împreună cu colegul ei de serial. S-a născut la 15 decembrie 1993, în Buftea, unde a şi copilărit. Pasionată de muzică, Alina Eremia a debutat de fapt cu mult timp înainte de lansarea serialului-fenomen de la PRO TV. Alina a participat la emisiunea „Magicianului” Marian Râlea, „Abracadabra”, în 1997, unde a obținut locul 3 pe podiumul concursului.

Apoi, în 2005, a reprezentat România la Eurovision Junior, unde a cântat „Țurai” și s-a clasat pe locul 5, cu 169 de puncte. Încet-încet, Alina făcea pași mici, dar siguri, spre consacrare. În 2008 a început colaborarea cu Disney Channel și a imprimat voci pentru desenele animate „Pocahontas” și „Pocahontas 2”, iar în 2010 a făcut același lucru pentru alte producții - „Frumoasa și Bestia”, „Frumoasa și Bestia: Un Crăciun Încântător” și „Frumoasa și Bestia: Lumea magică a lui Belle”. A urmat trupa LaLa Band, apoi serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă”, de la Acasă şi Pro TV, apoi a trecut pe la Antena 1, unde a făcut parte din juriul emisiunii “Next Star”.

Alina a trecut şi printr-o transformare spectaculoasă, a slăbit foarte mult şi s-a schimbat radical. A lansat hituri pe bandă rulantă şi a fost solicitată să facă reclame le diverse produse, de la haine la produse de machiaj. Fratele ei i-a călcat pe urme, devenind şi el cântăreţ şi vedetă TV. Au avut împreună câteva colaborări, însă ea a mai colaborat cu Mark Stam, Vunk sau Vescan.

Mai multe