Ţi se pare că seamănă? Cum arată mama Roxanei Vaşniuc

14 decembrie 2016 15:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată lumea o ştie pe Roxana Vaşniuc, fosta prezentatoare de la Etno tv, dar puţini sunt cei care au idee cum arată mama ei. Vedeta şi-a adus de la Botoşani în Capitală fiinţa care i-a dat viaţă pentru a-i face un cadou în prag de sărbători. Şi cum Roxana este o femeie care nu lipseşte de la saloanele de înfrumuseţare şi trece periodic pragul cabinetului medicului estetician pentru retuşuri, blonda a ţinut să-i facă un cadou şi mamei sale.

Roxana Vaşniuc şi-a adus mama în Ccapitalăca  să o ajute acum în prag de sărbori, mai ales că vedeta a fost supusă unei rinoplastii săptămâna trecută. Ca şă-şi ia revanşa, vedeta a vrut să-i facă mamei sale un cadou cu adevărat special şi a dus-o să-şi facă un tatuaj cosmetic al sprâncenelor. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, blonda a apelat la Ştefania Enuş, o bună prietenă, iar rezultatul a bucurat-o enorm pe mama vedetei.

"Voia de mai mult timp să facă acest lucru, dar nu a găsit pe cineva în care să aibă încredere. Am dus-o eu şi e foarte încăntată de cum arată pentru că sprâncenele ei nu aveau cea mai frumoasă formă Acum şi eu şu ea răsuflăm uşurate că am scăpat de această grijă", ne-a povestit vedeta.

Mama Roxanei Vaşniuc este topită după nepoţica ei, Rose-Marie, de care este nedespărţită. În aceste zile, bunica şi fetiţa au stat mai mult timp împreună, pentru că vedeta a avut nevoie de o perioadă mai puţin agitată fiind în convalescenţă după operaţia suferită la nas, săptămâna trecută.  

Mai multe