Ți se rupe inima! Ce a întrebat fetița lui Mihai Onilă cu o zi înainte să moară

25 noiembrie 2016 21:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Numai în pielea lui Mihai Onilă să nu fii! Fostul component al trupei AXXA trece prin cea mai grea perioadă din viață. Ioana Emily Hope, singura lui fiică, a murit la doar 10 ani. Micuța a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer la creier, ce nu a mai putut fi tratată, așa că, în mai puțin de jumătate de an de la aflarea diagnosticului crunt, copila a murit.

Decesul a survenit în Belgia, acolo unde familia Onilă trăiește de ceva timp. Fostul component al trupei AXXA a mărturisit că medicii din Belgia nu au putut face nimic pentru cea mică, iar mai mult de 6 luni nu i-au dat de trăit.

''În 26 mai, am observat la locul de joacă din curtea şcolii, înainte să o ia maică-sa de acolo, că e ceva ciudat cu mâna şi puciorul ei stâng. Piciorul era puţin şontâc (n.r.  şchiopăta), iar degetele de la mâna stângă erau strânse. La spital au pus-o la RMN şi au internat-o. A doua zi când m-am văzut cu doctorul mi-a zis direct: Fata ta în maxim 6 luni, la forma de cancer din centrul creierului pe care l-am descoperit, moare'', a dezvăluit Mihai Onilă pentru Click!

Tatăl îndurereat a intrat în direct la "Răi da' buni", acolo unde a făcut public un detaliu sfâșietor. Cu doar o zi înainte să moară, micuța Emily Hope le-a adresat părinților o întrebare dureroasă. "Noi i-am explicat ce o să se întâmple. Ne-am comportat cu ea ca un om adult. Cu o zi înainte, a întrebat-o pe Adriana (mama ei n.r.) când se termină tot. I-a spus: curând", a povestit Mihai Onilă, gâtuit de durere.

Mai multe