Ţinuta care a făcut-o pe Iulia Albu să spună că Lora e prostituată

4 martie 2016 14:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

O rochie este mărul discordiei între Iulia Albu şi Lora. Invitată să comenteze ţinutele vedetelor care au fost prezente la Ok! Golden Night, fashion-editorul i-a dat lovitura de graţie cântăreţei.

Lora s-a ales cu un trofeu "Bau" după ce ţinuta ei nu a fost deloc pe placul Iuliei Albu. fashin-editorul a făcut remarci chiar acide la adresa solistei despre care a spus că a îmbrăcat o muşama ieftină.

"Acest tip de ţinută este vulgar, foarte ieftin şi nu trebuie să îl abordaţi. E un look de prostituată. Dacă Andreei Bălan îi iese, Lorei nu. Îmi place că are un plic mic. Nu îmi place ca model, ci doar că e mic. Oricum, are pe ea o muşama ce merită un trofeu BAU", a spus Iulia Albu la "Wowbiz".

În replică, Lora a vrut să-i dea Iuliei Albu peste nas şi a publicat încâ o dată fotografia în care apare îmbrăcată în rochia de la petrecere. Întrebată dacă postarea ei are un mesaj pentru fashion-editor-ul care a criticat-o, Lora a dat un rsăpuns cât se poate de clar.  

"Eu nu postez să fac «în ciudă», postez să creez o stare bună. Încerc să ofer imagini frumoase celor ce mă apreciază. Doamna respectivă este angajată la o emisiune şi face de multe ori ce i se spune. Loveşte sau apreciază în functie de doleanţele producătorilor. Când voiau să mă convingă să vin la ei mi s-a dat «WoW», când au înţeles că nu voi veni niciodată, pentru nicio sumă, am fost terfelită, jignită, plus probabil, din ce în ce mai multe "bau-uri". N-am nimic personal cu Iulia, fiecare trebuie să trăiască, dar îl prefer profesional şi am încredere în Alin Gălăţescu", a scris Lora pe reţeaua de socializare.

Mai multe