Ținuta extravagantă cu care Monica Anghel și-a șocat fanii. Arată ca la 30 de ani!

24 aprilie 2019 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ați mai văzut-o așa pe Monica Anghel? Solista și-a etalat „noua” siluetă într-o ținută extravagantă în cadrul unui eveniment, semn că aceasta nu s-a transformat doar din punct de vedere fizic, ci și-a schimbat și mentalitatea.

Dacă până acum ceva vreme o vedeam numai în ținute negre, cu o tentă sobră, iată că odată cu pierderea kilogramelor a venit și o nouă pasiune pentru hainele mai colorate, care să iasă în evidentă într-o mulțime de oameni. 

Monica Anghel, într-o ținută extravagantă 

Și asta a și făcut! Monica Anghel, în vârstă de 47 de ani, a atras toate privirile la ultimul eveniment pe care l-a bifat, Magazinul de Muzică, unde miercuri, 24 aprilie, a avut loc lansarea de album a Angelei Similea. Artista i-a uimit pe participanți cu un outfit care a ieșit în evidență, având în vedere că aceasta a optat pentru o ținută animal print, cu terminații de culoare siclam, asortate cu rujul. Întreaga ținută a fost accesorizată și cu o vestă din blană, pentru ca vedeta să fie pregătită pentru timpul pretențios și schimbător din Capitală.

Per total, outfitul ales de Monica Anghel cu ocazia evenimentului a făcut-o pe aceasta să întinerească cel puțin cu 20 de ani! Vedeta arată foarte bine și se și simte foarte bine cu noua sa siluetă, dacă e să judecăm după zâmbetul său larg. De asemenea, și coafura pare să îi schimbe în bine look-ul acesteia, ștergând din „CV-ul” artistei câțiva ani buni. 

Monica Anghel a slăbit spectaculos în jur 30 de kilograme într-un timp record, după ce s-a apucat serios de sport și a decis să țină o dietă echilibrată. 

Cântăreața a mărturisit că întreg procesul a fost unul anevoios, însă rezultatul cu siguranță a meritat orice sacrificiu. Monica a dezvăluit că dieta ei a fost una elaborată de către un nutriționist și că nu a putut fi vorba despre înfometare în cadrul demersului ambițios de a reveni la formele pe care le avea în timpul liceului.

Inițial, vedeta a fost nevoită să-și micșoreze porțiile de mâncare, în urma operației de hernie de disc, suferită în 2016, când medicii au sfătuit-o să piardă neapărat în greutate. 

Mai multe