Ținuta inedită purtată de Oana Roman la un eveniment monden

27 iulie 2016 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un eveniment exclusivist din buricul Capitalei a adunat mai multe vedete cunoscute în peisajul monden autohton. Printre ele s-au aflat Monica Iagăr, dar și Oana Roman. Fiica fostului premier Petre Roman a fost însoțită de fiică, dar și de soțul său.

Marius, Isabela și Oana au pozat într-o familie fericită, iar fosta prezentatoare tv nu s-a abținut din a zâmbi larg, mulțumită că problemele de lunile trecute au fost șterse cu buretele și că viața de familie este bună acum. Îmbrăcați relaxat, ca pentru o petrecere în grădina unor prieteni, soții Elisei au fost mereu de mână cu fiica lor de doi ani. Oana a atras atenția cu ținuta aleasă, o rochie înflorată, la care a ales un detaliu inedit, tenișii, nu foarte purtați de vedetă la evenimentele mondene la care s-a afișat până acum.

La evenimentul dedicat lansări unei noi linii de bijuterii a fost invitată și Monica Iagăr, fosta atletă care a făcut istorie la competițiile internaționale pentru culorile României. Aceasta a venit îmbrăcată cu o rochie dotată cu un decupaj de zile mari în zona sânilor.

Mai multe