Țiriac îi dăruiește mașini, dar Laurette stă la plajă cu alt bărbat! Cine e cel cu care își petrece vacanța

22 august 2016 9:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Laurette și Ion Țiriac se iubesc? Aceasta este întrebarea care a apărut pe buzele tuturor când renumitul om de afaceri a fost surprins la plajă alături de frumoasa mulatră. Zvonurile au fost întărite și de faptul că, la câteva zile după ce fotoreporterii noștri i-au pozat împreună, fotomodelul s-a plimbat prin Capitală la volanul unor mașini cu însemnele Țiriac Auto.

Laurette i-a mulțumit chiar public lui Ion Țiriac pentru „beautiful car”, însă nu a vrut să dezvăluie natura relației pe care o are cu afaceristul. Ei bine, iată că mulatra stârnește din nou controverse pe o rețea socială.

Fotomodelul a publicat o serie fotografii din concediul petrecut alături de fiica ei pe plaja din stațiunea Mamaia, pe Litoralul românesc. Printre acestea, a „rătăcit” și o imagine cu un bărbat „misterios”, alături de care mulatra s-a răsfățat la o sticlă de vin, pe malul mării.

Puțini știu identitatea bărbatului: «Ne iubim mult!»

Deși identitatea bărbatului tatuat din fotografie a rămas ascunsă, gurile rele spun că acesta ar fi, de fapt, iubitul lui Laurette. Totuși, puțin știu că cel din imagini este chiar fratele fotomodelului, David. Mulatra a ținut să dezmintă zvonurile chiar pe pagina personală. „Da, ne iubim mult, pentru că suntem frați!”, a scris Laurette.

Mai multe