Țiriac nu face niciun pas fără bodyguarzi

8 august 2016 21:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Asta da apariţie pe Litoralul românesc! Nu în fiecare zi îl vezi pe Ion Ţiriac (77 de ani) în bermude, la plajă. Cea mai tare imagine însă e cea în care miliardarul face pluta sub atenta supraveghere a bodyguardului. Fotoreporterii Click! au imortalizat momentul.

De obicei, îl vedem la costum, cu cravată, elegant, coborând din maşini luxoase. Ion Ţiriac e un afacerist prosper, recunoscut pentru seriozitatea şi sobrietatea sa. Tocmai de aceea, imaginile cu el la malul mării sunt atât de rare.

Purtând o pereche de bermude de baie Villebrequin, pentru care miliardarul a plătit circa 250 de euro,  Ţiriac a fost surprins de fotoreporterii Click! pe o plajă de fiţe din Mamaia. A intrat singur în apă, însă, imediat în urma lui, a venit şi unul din cei doi bodyguarzi care îl însoţesc mereu. Când apa i-a ajuns la brâu, omul de afaceri s-a aruncat în valuri şi a înotat, etalând o formă fizică de invidiat.

Apoi, pentru a se relaxa, s-a întors pe spate şi a făcut pluta. Totul, sub atenta supraveghere a bodyguardului, care nu l-a scăpat deloc din ochi. După o porţie zdravănă de bălăceală, fostul tenisman a ieşit din apă şi s-a îndreptat spre şezlongul de pe plajă.

Click! spune

Ion Ţiriac are o avere estimată la 1,5 miliarde de dolari, cu care ocupă, detaşat, primul loc în Top 300 Capital pe 2015. Magnatul are trei copii recunoscuţi oficial: Ion Ion (38 de ani), dintr-o relaţie cu manechinul american Mikette von Issenberg, Ioana (17 ani) şi Karim (19 ani), dintr-o legătură cu Sophie Ayad, o ziaristă de origine egipteană.

Mai multe