Titus Andrei, la spital după un accident vascular cerebral

27 ianuarie 2010 14:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Binecunoscutul realizator de emisiuni radio, coordonatorul redacţiei de muzică uşoară de la Radio România Actualităţi şi preşedintele juriului Eurovision, Titus Andrei, a fost internat în spital miercuri, din cauza unui accident vascular cerebral.

Marina Almăşan-Socaciu, coordonatoarea selecţiei pentru Concursul Eurovision, l-a sunat cu intenţia de a-l invita joi la conferinţa de presă organizată pentru Eurovision.

„L-am sunat pe telefonul personal, dar mi-a răspuns sora lui, care mi-a spus că că l-a internat la spital din cauză că a suferit un accident vascular cerebral. Dar, din fericire, se pare că nu este ceva grav. Am vorbit puţin şi cu el şi mi-a spus că nu poate veni mâine, la conferinţa de presă", a declarat Marina Almăşan-Socaciu.

Titus Andrei (62 de ani) este nelipsit la festivalurile naţionale, la care descoperă noi talente. Este ataşat, în mod deosebit, de Festivalul de la Mamaia.

La Radio România Actualităţi a realizat, pe parcursul timpului, emisiuni reprezentative, precum, „La microfon, melodia preferată", „Curierul melodiilor", „O melodie pentru fiecare", „Estrada duminicală", „Oriunde te vei afla nu regreta această noapte", „Glasul tău m-a fermecat", „Romanticii", „Euro-muzica", „Duminica vedetelor" etc.

Din 2002 este redactor-şef al redacţiei muzicale de la Radio România Actualităţi şi membru supleant în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Din 2006 a reluat activitatea de coordonator al redacţiei muzicale radio.

Mai multe