Toate vedetele poartă brăţări la fel

3 octombrie 2015 22:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zici că au înnebunit vedetele noastre! Toate poartă la mână, ca o emblemă a statutului de „divă”, nişte brăţări din piele de diferite culori, personalizate cu tot felul de accesorii. Preţurile lor pornesc de la 300 de lei şi ajung până la peste 8.000 de lei, dacă au şi ceas cu talismane şi pietre preţioase.

Geanina Ilieş, Dana Săvuică şi Cristina Cioran s-au asortat, la un eveniment monden, cu brăţările lor din piele, în culorile toamnei. Extrem de versatile, ele sunt formate dintr-o piele tubulară care se ajustează după încheietura mâinii, apoi se personalizează cu tot felul de talismane preţioase, din diamante mici, aur şi argint în toate combinaţiile posibile. 

„Eu mi-am luat una cu ceas. Am descoperit în urmă cu câteva luni această firmă, care am înţeles că e şi preferata casei regale daneze. Mi-am accesorizat brăţara cu o inimă, o floricică, un elefant, cu semnul Yin şi Yang... În fiecare lună mă duc şi-mi mai iau un talisman. Ultimul, cel cu elefantul, vreau să-mi poarte noroc în vacanţa din Sri Lanka, de la începutul anului viitor”, spune Dana Săvuică, recunoscând că poartă ceasul-brăţară aproape zilnic. Emma Zeicescu, Raluca Zenga, Simona Pătruleasa, surorile Bambi sau Oana Turcu  poartă asemenea brăţări din piele.

Surorile Bambi au două tipuri de accesorii

Se pare că Raluca şi Denisa din trupa Bambi sunt cu adevărat pasionate de brăţări. De mai multă vreme au descoperit nişte brăţări care le feresc de rău şi le poartă noroc, confecţionate din fructele arborelui Rudrasksha. Mărturisesc că nu le dau niciodată jos de la mână şi că, de când le poartă, se simt mult mai bine şi mai pline de energie. Iată că recent au mai descoperit şi aceste brăţări din piele, pe care le poartă la cealaltă mână, ca să fie „cool”. Ba, mai mult, împreună cu soţii Brancu, au devenit imaginea brandului care le comercializează. 

Mai multe