Tonciu, tu ești? Andreea și sora ei au făcut parada modei la un chef

25 octombrie 2017 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce face măritișul dintr-o femeie! Andreea Tonciu s-a schimbat radical de când e soție și mămică, iar acum numeri pe degetele evenimentele mondene la care participă. Marți seară a ieșit în oraș și ne-a surprins total.

Andreea Tonciu (27 de ani) nu putea rata cheful aniversar al Denisei Tănase care, deși a împlinit 30 de ani pe 13 octombrie, a dat de băut abia marți, pe 24. Evenimentul a avut loc la un local de lux din Pipera, iar Andreea a venit fără soțul Daniel Niculescu, dar împreună cu sora mai mică, Lorena (18 ani). Mezina era mai ușor de recunocut decât celebra ei soră, căci Tonciu “s-a ascuns” și sub un breton des, și sub o glugă imensă. Era machiată puternic cu negru, iar hainele largi nu aminteau cu nimic de ținutele sexy cu care ne-a obișnuit pe vremuri. Sora ei, în schimb, a salvat situația, căci a purtat o rochiță mini, cambrată pe talia de viespe. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu s-au căsătorit în septembrie 2016, după ce în luna iunie a aceluiași deveniseră părinți de fată.

Andreea Tonciu și Raluca Tănase s-au iubit cu Nicolae Mitea

Iată că deși în trecut au avut același iubit, evident în perioade diferite, Andreea Tonciu și Raluca Tănase nu-și poartă ranchiună și chiar sunt prietene. Bărbatul comun este nimeni altul decât fostul fotbalist Nicolae Mitea, cu care Raluca s-a iubit până în 2006, iat Andreea, până în 2013.

Mai multe