Tort de șapte etaje pentru fetița Dianei Bișinicu! Micuța a împlinit 7 anișori și a cântat pentru prima data cu mama sa

28 februarie 2020 7:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Bișinicu (34 de ani) și-a serbat cu fast fetița. Solista de muzica machedoneasca i-a organizat micuței Riana o petrecere pe cinste in ziua când aceasta a împlinit șapte anișori. I-a inchirat chiar o sala de cinema in mall-ul Park Lake, unde a pus sa ruleze cu acest prilej primul single mama -fiica . Videoclipul la piesa” Canticu ti Riana”, compusă chiar de Diana Bisinicu pentru fiica ei și a lui Catalin Andries, a fost filmat in vacanța petrecuta de aceștia in Dubai.

Micuța a avut un tort de șapte etaje, exact cati anișori a împlinit.” Riana este viața mea, nu mai vreau alt copil. Dacă o fi sa fie as vrea tot o fetița, dar deocamdată ne ajunge ea. Doarme cu noi in pat și acum”, a declarat Diana Bișinicu.

Laurette a venit cu fetița, deși trebuia sa fie in carantina

De la party-ul micuței Riana nu su lipsit vedetele. Claudia Patrascanu și-a lasat băieții la grădinița și a venit sa-i fie alături Dianei. Soții Deea și Dinu Maxer au venit cu cei doi copii. Micuta Maysa a stat cuminte in cărucior și a dormit non stop.

Surpriza a fost apariția Laurettei Attindehou împreuna cu fetița ei Serena Luce Maria. Laurette ar fi trebuit sa fie in carantina asta după ce in urma cu doua zile s-a întors de urgenta de la Milano, din mijlocul focarului de coronavirus.” Nu am simptome, merg azi sa fac totuși sa fac analizele. S-a panicat mama, am un copil totuși”, ne-a declarat Laurette.

Mai multe