Tortul uriaş de la nunta Adelinei Pestriţu a fost coborât din tavan

21 iulie 2019 11:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Moment inedit la nunta Adelinei Pestriţu. Tortul cu cinci etaje, decorat cu flori albe, a fost coborât din tavan în focuri de artificii şi în apaluzele invitaţilor. Mirii, emoţionaţi au privit şi ei la fel de miraţi scena.

La fel ca într-o poveste la miezul nopţii s-au întâmplat lucruri fantastice şi la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea. Când ceasul a bătut ora 0.00, din tavan a fost coborât un tort uriaş decorat cu flori, care până la acel moment ar fi fost foarte uşor de confundat cu un corp de iluminat.

De altfel, întreaga sală unde s-a ţinut petrecerea de nuntă a fost plină de aranjamente florale spectaculoase, aşa că nu este de mirare de ce invitaţii au privit înmărmuriţi scena. Iniţial, au avut impresia partea din tavan care s-a deschis coboară lent spre podea cu tot cu aranjamentul gigant. În fapt, era tortul de nuntă al mirilor, admirat şi apaludat ca o vedetă a serii. 

Acesta nu a fost singurul moment care i-a surprins pe invitaţii de la nunta Adelinei Pestriţu. Seara de dans a fost deschisă de cei doi protagonişti pe o melodie a lui Michael Bolton.

Celebrul artist le-a şi facut şi o urare video surpriză difuzată la nuntă, care a emoţionat pe toată lumea. 

Cinci micuţe balerine, care au plutit pe scenă, le-au făcut introducerea pe ringul de dans mirilor. La scurt timp după ce au păşit în faţa ivitaţilor, Adelina şi Virgil şi-au oprit coregrafia pentru a continua dansul cu micuța lor, Zenaida, în brațe. 

Adelina Pestriţu a strălucit în două rochii de mireasă

Mireasa Adelina Pestriţu a arătat fabulos la nunta cu Virgil Şteblea. A optat pentru două rochii create şi modificate special pe dimensiunile şi gusturile ei la o celebră casă de modă din Barcelona. La biserică, bruneta a purtat o ţinută de prinţesă cu trenă lungă de patru metri şi voal, ce le-a cam dat bătăi de cap domnişoarelor de onoare ale vedetei, iar la petrecere, Adelina s-a schimbat într-o rochie sirenă cu spatele gol şi franjuri, în care a strălucit la propriu.

Coafura a fost şi ea una adptată ţinutelor. Adelina a avut părut prins într-un coc, iar un accesoriu cu pietre l-a făcut şi mai vizibil. 

Mirele a avut şi el două costume. La biserică a optat pentru unul cu sacou, clasic negru, iar la petrecere pentru unul brodat cu 30 de modele de  accesorii diferite. 

Citeşte şi:

Cum și-a îmbrăcat Adelina Pestrițu fetița la nuntă! Domnișoarele de onoare au strălucit și ele

Ce mult a slăbit Adelina Pestriţu înainte de nuntă! Stresul şi-a pus amprenta asupra siluetei

Mai multe