Tot ce trebuie să știi despre Johny Romano, solistul care a dat lovitura cu piesa «Na Janau»

22 noiembrie 2021 9:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

De câteva zile o piesă a devenit virală și se aude peste tot, pe posturile de radio, la TV și pe rețelele sociale, căci toată lumea face tiktok-uri și filmulețe cu melodia "Na Janau" cântată de Johny Romano. Click! îți spune tot ce trebuie să știi despre Johny Romano.

Piesa ”Na Janau” poartă semnătura lui Connect-R și a lui Johny Romano, un solist de care o să auziți foarte multe de acum, numai de bine.

Johny Romano e un interpret talentat, care promite mult și care vine acum în atenția iubitorilor de muzică cu o piesă de care nu o să vă mai puteți despărți.

“Melodia Na Janau este cu adevărat esența a ceea ce sunt eu ca om. Cuprinde ambele stiluri de muzică de care sunt îndrăgostit încă de când eram copil, rap și muzică lăutărească. Piesa a fost construită foarte organic, foarte natural. Refrenul a apărut în primul minut în care am auzit instrumentalul.

Împreună cu nenicu (Relu – Connect-R) am înregistrat și chiar după primul play în cel mai rudimentar stagiu al ei, ne-a bucurat maxim! Efectiv dansam în studio împreună și abia ne cunoșteam de foarte puțin timp. O muzică care îți este drag să o faci merită făcută! «Na Janau», care înseamnă «nu știu», îmi doresc să inspire curajul de a recunoaște asta… «nu știu»”, spune Johny Romano, foarte încântat de piesă.

Numele adevărat al lui Johny Romano este Dorin Dragomir

  • Johny Româno este unul dintre artiștii Hood Famous și este extrem de norocos, pe lângă talentul de care dă dovadă, pentru că de el se ocupă atent Connect-R, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi!
  • Numele adevărat al lui Johny Romano este Dragomir Dorin. "Johny e porecla mea de când eram copil. Nu am fost strigat Dorin nici măcar o dată."
  • "Am 24 de ani, i-am împlinit pe 14 noiembrie, iar eu piesa o lansasem cu două zile înainte. Sunt născut în sectorul 2, în București, în zona Moșilor."
  • "Am o soră și doi frați, dar la noi în familie nimeni nu cântă. Sora mea e mai mică, are 15 ani și cochetează și ea cu muzica. Să vedem dacă înflorește, talentul este acolo."
  • "Videoclipul a fost regizat de Cristi Român, a fost filmat de la 10 dmineața, pînă la 12 noaptea. Apar în el Pepe, băieții de la Ghetto Gang, Shift și nenicu Connect R. Am filmat prin tot orașul. Nu a fost greu, dar am fugit mult, timp de 12 ore prin oraș. Și poate am obosit pe ici pe colo, dar eram încântat."
  • "Mama întotdeauna m-a susținut, însă în acest moment lucrează peste hotare."
  • "Am terminat electronica, am lucrat în domeniu. Eram gamer bun, am fost top 10 în Europa."
  • "Mi-am câștigat primii banii la 9 ani când instalam windows-uri, iar din muzică i-am câștigat la 11, când am cântat la mine în zonă, și un om dintr-o mașină, mi-a dat niște bani pentru că i-a plăcut."
  • "Mi-aș dori următoarea colaborare să fie cu nenicu, cu Connect R, neapărat."
  • "Îmi place să mănânc mămăligă, cu unt, cu smântână, cu ou, brânză. Știu să gătesc orice mâncare, de toate. Am gătit pentru oameni mulți, de drag."
  • "Colecționez bănuți vechi, din toată lumea, am un cufăr mic, cu bănuți de prin 1900 și 1800."  
  • "Cred în Dumnezeu, dacă îți dorești ceva cu adevărat, acel lucru se întâmplă prin muncă."
  • "Fac școala de șoferi momentan dar nu-mi place să conduc, știu că trebuie să am carnet, pentru că e o necesitate."  

Mai multe