Toţi îl ştiu, dar puţini îi cunosc durerea. Alex Dima şi-a pierdut soţia din cauza cancerul

26 aprilie 2019 9:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

E unul dintre cei mai renumiţi şi apreciaţi oameni de media din România, fiind cunoscut îndeosebi pentru emisiunea ”România, te iubesc”. Puţini ştiu, însă, că Alex Dima trăieşte o adevărată dramă de mai mulţi ani.

Nu vorbeşte des despre familia ori viaţa lui privată, de aceea nu mulţi ştiu că Alex Dima a rămas văduv în urmă cu aproape 11 ani, soţia lui pierzând lupta cu o boală teribilă. Întâmplarea nefericită a fost loc la doar un an şi şase luni după ce cei doi devenise părinţii unei fetiţe, pe care au decis s-o numească Sara.

Vorbind despre suferinţa pe care a trăit-o la momentul pierderii soţiei sale, Alex Dima a recunoscut, într-un dialog cu Andreea Esca, că fiica sa a fost cea care l-a făcut să poată merge mai departe: ”E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai ştiaţi nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că (soţia mea-n.r.) a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o aşa cum trebuie şi puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt.”

Vezi cum arată fiica lui Alex Dima!

Mai multe