Tragedie în prag de Crăciun! Fratele compozitorului Cristian Faur a murit la fotbal

24 decembrie 2016 16:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sărbători întunecate pentru solistul și compozitorul Cristian Faur, un obișnuit al Eurovisionului. Fratele său, Gabriel Faur, în vârstă de 49 de ani, a murit în timp ce se afla la un joc de fotbal într-o sală de sport din localitatea Ineu, joi, 22 decembrie.

Conform informațiilor de la fața locului, cel mai probabil, bărbatul a suferit un infarct. "A spus înainte de meci că nu poate juca pentru că îl doare în piept, apoi a căzut ca secerat în sală…”, a declarat o persoană care a asistat la această tragedie, citată de Special Arad.

Compozitorul și-a arătat durerea și pe Facebook, acolo unde și-a înlocuit fotografia de profil cu una complet neagră, de doliu, și unde a scris un mesaj pentru toți cei care-i sunt alături în aceste momente grele.

"Sunt mângâiat pe suflet de vibrația mesajelor voastre și vă mulțumesc din toată inima ca m-ați făcut să vă simt alături de mine. Vă doresc un Crăciun liniștit si Împlinit alături de cei dragi sufletului vostru. Vă mulțumesc", a scris Cristi Faur.

Compozitorul Crstian Faur este un obișnuit al concursului european de muzică și unul dintre cei care au adus cea mai bună clasare a României la Eurovision, în anul 2005, în Ucraina, la Kiev, alături de Sistem și Luminița Anghel, cei care i-au interpretat compoziția ”Let me try”. Cea de-a doua melodie scrisă de Cristi Faur, care ne-a reprezentat țara, a fost ”It's My Life”, în interpretarea lui Cezar Ouatu. Artistul s-a clasat pe locul 13, cu 65 de puncte, la concursul care a avut loc în 2013, la Malmö Arena, Suedia.

Mai multe