Tragedie pentru Mădălin Ionescu! I-a murit tatăl în brațe: “L-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința”

16 august 2021 8:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe tragice pentru prezentatorul Metropola TV, Mădălin Ionescu. Tatăl cunoscutului prezentator și-a dat ultima suflare sâmbătă, 14 august, chiar în brațele fiului său. Mădălin a scris un mesaj, ca o lecție de viață.

Mădălin Ionescu este în doliu! Sâmbătă, 14 august, tatăl său, Marin Ionescu, a trecut la cele veșnice. Bărbatul s-a stins din viață chiar în brațele soției sale și ale fiului său. Mădălin Ionescu a dat tragica veste printr-un mesaj plin de emoție postat pe Facebook, la o zi după ce tatăl său a murit. “Tatăl meu s-a stins seara trecută… în prezența mea și a mamei mele… Așa a fost să fie, așa a ales, așa s-a întâmplat. El s-a numit Marin și s-a dus dincolo în preziua praznicului Maicii Domnului, pe care a prețuit-o atât de mult! Nu am trăit niciodată un moment mai sfâșietor! Nu o să pot uita vreodată contorsionarea aceea specifică momentului în care sufletul se desprinde de trup și nici liniștea de după”, a povestit prezentatorul pe Facebook.

Mădălin Ionescu: “A fost cel mai bun tată, realmente”

“Tata s-a stins la cinci minute după ce, văzându-i agonia, eu și mama l-am rugat pe Dumnezeu să-i curme suferința sau să-l întărească decisiv. A fost cel mai bun tată, realmente! Ne-a iubit pe toți frații cu o dragoste desăvârșită. Pot să spun despre el că nu a făcut rău nimănui, cel puțin nu voit, conștient. Și acest fapt … îl cunosc toți cei care au interacționat cu el. Un om cu o vocație umanistă puternică și cu o mare iubire de Dumnezeu, pe care a mărturisit-o până la final, chiar și în fazele avansate ale afecțiuni care l-a marcat în ultimii ani. Tata a fost unul din ctitorii multora dintre hidrocentralele românești. Unul din eroii tăcuți și demni ai acestui neam. Nu s-a lăudat niciodată cu meritele lui. Și-a făcut cu ardoare datoria față de țară, fără să ceară aprecieri publice sau distincții. A lăsat ceva semnificativ în urma lui și cred că acest fapt e un privilegiu al destinului. Înaintea oricărei empatii sau mesaje de sprijin, vreau doar atât să vă rog: iubiți-vă părinții! Mult! În fiecare clipă. Nu pregetați să faceți gesturi frumoase pentru ei. Când se duc… golul lăsat e uriaș. Regretele de asemenea. Părinți, iubiți-vă copiii! Energia familiei e vindecătoare și unică!”, a mai scris prezentatorul. 

Mădălin Ionescu: ”De atunci, tata nu mai e la fel”

În martie 2020, Mădălin Ionescu a făcut o dezvăluire despre părintele său. La vremea aceea, omul de televiziune a mărturisit că în urmă cu un an și jumătate, tatăl lui a luat o răceală, după care făcut pneumonie și apoi a urmat un atac cerebral. ”De atunci, tata nu mai e la fel”, a povestit Mădălin Ionescu într-un live pe contul lui de socializare. ”De ce vă spun că nu mi-e teamă de COVID-19? Pentru cu în urmă cu un an și jumătate, tatăl meu a răcit. A făcut o răceală destul de serioasă, puternică, românească, autentică! A contactat unul dintre virușii clasici, de pe aici de la noi, din spațiul mioritic. A dat în pneumonie și apoi a făcut accident cerebral. De atunci, tatăl meu nu mai este la fel cum era", spunea Mădălin.

Citește și:

Mădălin Ionescu, adevărul despre divorț și relația cu Cristina Șișcanu. «M-am îndrăgostit nebunește!»

INTERVIU Mădălin Ionescu, totul despre revenirea la TV: "M-am întors pentru o revoluție de catifea". De ce a ales Metropola TV

Mai multe