Tragedie! Simona Pătruleasa a pierdut sarcina

5 august 2014 10:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Patruleasa, mămica unei fetiţe de trei ani, şi-a dorit enorm să devină pentru a doua oară mămică. Prezentatoarea a anunţat recent că este însărcinată, însă ultima vizită la medicul ginecolog a căzut ca un trăsnet asupra brunetei. Medicul a anunţat-o că sarcina s-a oprit din evoluţie.

Zilele trecute, Simona Pătruleasa a început să se simtă rău şi a ajuns la spital. Bruneta, care şi la prima sarcină a făcut fertilizare in vitro, a stat cu sufletul la gură în tot acest timp de la procedura medicală. În urmă cu patru zile s-a dus din nou la doctor. Medicul care au examinat-o i-a confirmat din păcate temerile. Ginecologul a anunţat-o după ecografie că a pierdut sarcina, aceasta oprindu-se din evoluţie. "Simona a fost devastată când medicul i-a spus că inima fătului nu mai bate. A crezut că pică cerul pe ea", ne-a mărturisit o sursă din anturajul vedetei tv.

Simona şi-a găsit alinarea în braţele soţului său sabin Ivanof şi a fetiţei sale Ingrid.  Vedeta Kanal d nu şi-a pierdut, însă, speranţa că în viitor ar putea să-i îndeplinească dorinţa micuţei sale de a avea un frăţior sau o surioară.

Mai multe