Transformare spectaculoasă după naştere! Cum arată Andreea Bănică

14 decembrie 2016 12:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bănică (38 de ani) nu e doar o cântăreaţă extrem de iubită şi talentată, ci şi o femeie foarte frumoasă. După ce a devenit mamă pentru a doua oară, blondinei i-au trebuit doar două săptămâni ca să revină la silueta care a consacrat-o.

„După 15 zile mi-am revenit”, a scris marţi seară Andreea pe Instagram, unde a postat şi o fotografie cu ea în care radia de fericire.

Îmbrăcată cu o rochie neagră, dresuri plasă, un palton animal print şi tocuri, Andreea a ieşit la o mică promenadă, iar cel care a imortalizat momentul a fost probabil chiar soţul ei, Lucian. Vedeta a fost lăudată pe contul de socializare şi a primit foarte multe aprecieri de la fani.

Cântăreaţa a născut în noiembrie un băieţel perfect sănătos, prin cezariană. Andreea Bănică şi soţul ei, Lucian Mitrea, sunt căsătoriţi din anul 2008. Lucian Mitrea a fost impresarul trupei Blondy, din care Andreea Bănică a făcut parte alături de Cristina Rus. 

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au devenit prima oară părinţi în anul 2009, atunci când solista a născut o fetiţă, pe nume Sofia.

Mai multe