Transformare uimitoare a concurenților de la Survivor 2021! Eleganți și parfumați, au uitat de greu și s-au distrat pe cinste

27 mai 2021 22:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zi importantă pentru concurenții de la Survivor 2021, puși în fața jocului de unificare, dar și a câtorva ore de relaxare deplină. Războinicii și Faimoșii au uitat conflictele și miza uriașă pentru o distracție comună.

Atât Faimoasele Elena, Andreea și Raluca, cât și Războinicele Maria și Adelina au lăsat hainele sport și au îmbrăcat rochii elegante, s-au machiat, s-au coafat și și-au pus pantofii cu toc, după luni bune în care nu au mai avut nici ruj pe buze, nici parfum pe piele.

Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia au avut posibilitatea să se tundă și să-și aranjeze barba și părul, dar au îmbrăcat și haine elegante, fiind partenerii perfecți pentru colegele lor.

Petrecere la piscină, băuturi și mâncare, o seară cu muzică și dans - acestea au fost elementele care i-au făcut pe concurenți să uite de lunile grele, de conflicte și de foame. Zanni și Culiță chiar au urcat pe scenă și au întreținut atmosfera. 

Mai multe