Transformare uluitoare! Fiica unei cântărețe de muzică populară a slăbit 52 de kg și și-a pus silicoane!

12 noiembrie 2014 19:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Roxana Birică, fiica interpretei de muzică populară Mariana Birică este de nerecunoscut. Tânăra, acum, în vârstă de 23 de ani a ajuns să cântărească 68 de kg de la 120 de kg,după ce și-a tăiat stomacul!

Roxana, fata cântăreței de muzică poulară Mariana Birică arată de senzație. Ea a reușit să slăbească, într-un an de zile, nu mai puțin de 52 de kg. Pentru a topi kilogramele în plus acumulate, Roxana a apelat la bisturiu. Astfel, ea și-a micșorat stomacul, ceea ce a ajutat-o să ajungă la o siluetă de  vis. ”În iarna anului trecut  am decis să slăbesc. Ajunsesem la 120 de kg.

Procesul a fost unul foarte simplu operația a fost foarte ușoară, recuperarea la fel, iar acum mănânc normal, însă destul de puțin. Am slăbit 52 de kg. Evident m-a ajutat și sportul”, a declarat pentru Click! Roxana Birică, fostă prezentatoare la postul Favorit TV. La scurt timp după oerația de micșorare a stomacului, Roxana a mai suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și pune silicoane.

Cântăreața Mariana Birică a fost alături de fiica ei și a încurajat-o să slăbească. De asemenea, Adi, iubitul Roxanei este foarte mândru de reușitele acesteia și o susține în tot ceea ce face. Cei doi se înțeleg de minune și petrec foarte mult timp împreună. De altfel, mulți spun că Adi seamănă cu Prințul Adi Cristea. Cu toate acestea, deși acesta a fost râvnit de foarte multe fete, el s-a oprit la fata Marianei Birică.

Mai multe